top of page

Bestuursverkiezingen

Zoals bepaald in de statuten van VASO vzw vindt jaarlijks een verkiezing plaats voor het dagelijks bestuur van het komend academiejaar vast te leggen. Meer info hierover vind je op deze pagina.

Wil je meer te weten komen over VASO, het dagelijks bestuur en de rol als bestuurslid? Volg dan mee op de bestuursvergadering van woensdag 29 mei 2024 om 20u door een mail te sturen naar info@vaso.be.

Het boeiend academiejaar 2023-2024 is bijna achter de rug. Naast het succesvol heronderhandelen van de collectieve overeenkomst met de implementatie van de nieuwe voorwaarden sinds 1 april 2024, heeft VASO zich o.a. ook ingezet voor het mentaal welzijn, werd meegewerkt aan de updates van erkenningscriteria van verschillende specialisaties en werden de belangen van de ASO's in verschillende organen zoals de NPCAZ en Hoge Raad verdedigd.

 

Daarnaast zet VASO zich dagelijks ook in om individuele ASO’s bij te staan bij hun vragen en problemen en werden de samenwerkingen met andere organisaties versterkt zoals met de Franstalige collega’s (DemeFF), huisartsen in opleiding (HOP) en European Junior Doctors (EJD).

Wil ook jij je steentje bijdragen en je collega-ASO’s mee ondersteunen en verdedigen? Stel je dan nu kandidaat voor het bestuur voor 2024-2025 door een mail te sturen naar bestuur@vaso.be voor zaterdag 08/06/2024 om 23u59. Op de online algemene vergadering van dinsdag 18/06/2024 gaan de verkiezingen door en wordt het nieuw dagelijks bestuur verkozen!

Wens je meer te weten te komen over wat de verkiezingen precies inhouden en wat de verschillende functies binnen het dagelijks bestuur zijn? Bekijk dan zeker eens onderstaande documenten. Voor meer info mag je steeds de huidige bestuursleden contacteren of een mail sturen naar bestuur@vaso.be

bottom of page